Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@11:03:18 GMT

روایت آماری از شرکت‌های فعال در مناطق آزاد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۸۴۳۰

محسن پوراحمدی درباره روند ثبت شرکت‌ها در مناطق آزاد تجاری- اقتصادی گفت: ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی و معنوی در هر منطقه آزاد تجاری– صنعتی براساس آیین‌نامه سال ۱۳۷۴ بر عهده سازمان منطقه آزاد تجاری– صنعتی قرار گرفت که هدف از آن تسهیل حوزه کسب‌وکار بود. در آن زمان واحدهای ثبتی مناطق آزاد برای ثبت شرکت‌ها در سرزمین اصلی به‌صورت حضوری و فیزیکی اقدام می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۱۳۸۶ دولت تصمیم گرفت برای شفاف‌سازی و شناسایی فعالان اقتصادی برای هر شرکتی در کشور شناسه ملی ایجاد کند، بنابراین غیر از شماره ثبت، شماره شناسه ملی هم برای ثبت شرکت‌ها الزامی شد.

وی درباره مشکلات شرکت‌ها برای دریافت شناسه ملی توضیح داد: در آن زمان مجبور بودیم شرکت‌های فعال را در پایگاه ثبت کنیم در غیر این صورت، شناسه آنها معتبر نمی‌شد. اما از طرف دیگر شرکت‌ها نه آدرس داشتند و نه کد پستی، اینگونه بود که چالشی بین مناطق آزاد و پایگاه به وجود آمد. سامانه مربوطه به نحوی بود که شرکت‌ها برای دریافت شناسه ملی، باید اطلاعات متعددی از جمله آدرس و کد پستی را وارد می‌کردند. از آنجا که در آن زمان سازمان‌های مناطق آزاد، کد پستی نداشتند عدد ۱۱۱۱۱۱۱ را در بخش مربوطه ثبت می‌کردند ولی به این معنا نبود که شرکت‌ها همه دارای یک کد پستی باشند. با این حال، این روند شائبه‌ای در اذهان عمومی ایجاد کرد.

وی ادامه داد: برای حل این مشکل در یک ساختمان، میزی تعیین کردیم و آدرس آن را برای تمام شرکت‌ها ثبت کردیم، بنابراین همه شرکت‌های ثبت شده، یک آدرس و یک کد پستی داشتند. مثلا تنها در منطقه آزاد کیش حدود ۶ هزار شرکت با یک آدرس ثبت شده بود. خیلی از مخاطبان ما که روند را نمی‌دانستند، انگشت اتهامشان را به سمت سازمان گرفتند که صدها شرکت با یک آدرس و کدپستی ثبت شده است. به گفته وی، این روند ادامه داشت تا اینکه در سال ۱۳۹۴ قانون مبارزه با فساد اداریتصویب شد و آیین‌نامه پایگاه اطلاعات اشخاص حقیقی و حقوقی به تصویب رسید. پس از آن همه شرکت‌های ثبت شده در کشور باید در این پایگاه ثبت می‌شدند و از شرکت‌های مناطق آزاد نیز خواسته شد برای دریافت شناسه ملی در این پایگاه ثبت نام کنند.

تا اینکه با توافق و همکاری ادارات پست کشور برای همه بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی در مناطق کدپستی تعریف و آدرس مشخص شد و با اطلاع‌رسانی در سطح مناطق، شرکت‌ها نسبت به اصلاح آدرس و تغییر مشخصات خود در واحدهای ثبتی و نیز در وب‌سایت مربوطه که به پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی وصل بود، اقدام کردند. همچنین آدرس و کد پستی شرکت‌هایی که قبلا ناقص وارد شده بود نیز اصلاح شد. پس از سال‌ها اکنون همه مناطق دارای کد پستی و آدرس مشخص هستند و شرکت‌ها در وب‌سایت مربوطه آدرس و کد پستی را که قبلا ناقص وارد شده بود، اصلاح کرده‌اند.

پوراحمدی افزود: درحال‌حاضر برای هریک از مناطق، رمز عبور اختصاص یافته و به‌طور مستقیم اطلاعات لازم در سامانه مربوطه ایجاد یا اصلاح خواهد شد. در چند ماه اخیر به شرکت‌ها اعلام شد اطلاعاتشان را در مدت ۶ ماه تکمیل کنند که زمان آن به پایان رسیده است. شرکت‌هایی که اطلاعاتشان کامل نیست تعلیق و شناسه ملی آنها از طریق دبیرخانه هیات ماده (۹) پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی کشور به‌طور موقت، لغو اعتبار شده است. وی اظهار کرد: در کل ۴۰ هزار و ۳۶۰ شرکت در مناطق آزاد ثبت شده است که اکنون اطلاعات ۲۶ هزار و ۹۵۷ شرکت اصلاح شده و دارای شناسه ملی فعال هستند. همچنین ۱۱ هزار و ۴۰۹ شرکت لغو اعتبار شده‌اند که برای فعال شدن باید اطلاعات را تکمیل کنند و پروانه بهره‌برداری بگیرند. آنها بدون شناسه نمی‌توانند فعالیت اقتصادی داشته باشند و اگر فعالیت کنند غیرقانونی محسوب می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۸۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • استانداردسازی آدرس‌ها با اجرای طرح «جی نف»
  • ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی واردات قطعی به قشم
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی
  • هشدار رهاسازی آب سد سفیدرود در گیلان