Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، رمضانعلی سبحانی‌فر ظهر امروز در حاشیه بازدید از شرکت پست استان همدان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از نیازهای بازار طی دهه‌های اخیر، توزیع عادلانه و درست کالاهای اساسی بود چراکه تاکنون در زمینه شناسه مکانی و مسیر حمل کالا یا مسیربر و کالابر بدون شناسه و بدون اطلاع از مسیر کارها صورت می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شرکت ملی پست با توجه به وظیفه ذاتی خود در زمینه تعیین شناسه مکانی یا کد پستی که در قالب سامانه «جی‌نف» بانک اطلاعاتی آن تهیه شده، به همراه شناسه کالا و شخص سه شناسه تعریف کرده بود.

معاون وزیر ارتباطات بیان کرد: تاکنون شناسه مسیربر یا حمل کالا وجود نداشت بنابراین شرکت ملی پست اقدام به تولید شناسه کرد تا با در کنار هم قرار گرفتن این چهار عامل، کالاها را از مبدا حرکت، مسیر و تا رسیدن به مقصد کنترل کند.

وی با بیان اینکه امکان بررسی وضعیت کالا توسط دستگاه‌های نظارتی نیز فراهم شده است افزود: این چهار عامل سبب جلوگیری از قاچاق کالا، احتکار و حذف واسطه‌گری‌ها شده است.

سبحانی‌فر با بیان اینکه طبق هماهنگی و تفاهمنامه با وزارت صمت از تیرماه رصد هوشمند «مرغ» از مرحله کشتارگاه تا فروشگاه صورت گرفته است افزود: در نشست هفته گذشته شرکت ملی پست با وزارت جهاد کشاورزی نیز مقرر شد وضعیت مرغ از مرغداری تا کشتارگاه‌ها و از کشتارگاه تا عمده یا خرده‌فروش رصد شود.

وی تصریح کرد: این طرح در حال حاضر به صورت آزمونه (پایلوت) با هماهنگی شرکت ملی پست در استان قزوین در حال اجراست و پس از ارزیابی نتیجه طرح، از هفته آینده در کل کشوری اجرا می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پست بیان کرد: در زمینه کالاهای دیگر نیز با وزارت صنعت و معدن و تجارت تفاهم‌نامه‌هایی برای کنترل مواد پتروشیمی به صورت هوشمند و در اختیار قرار دادن اطلاعات آن از کارخانه تولید تا واحدی که مواد اولیه مصرف می‌کند رصد، می‌شود.

وی با بیان اینکه تفاهمنامه‌ای با راهنمایی و رانندگی در زمینه نقل و انتقال خودرو منعقد شده است عنوان کرد: بر این اساس صحت‌سنجی آدرس فروشنده و خریدار خودرو بر اساس نشانی مکانی که از طریق کد پستی شرکت ملی پست صورت می‌گیرد در اختیار پلیس راهور برای شفافیت و پیشگیری از سوء استفاده‌های احتمالی قرار می گیرد.

سبحانی‌فر در خصوص تعریف کد پستی برای روستاها نیز گفت: از این پس برای همه اراضی شامل ۱۸ میلیون هکتار زمین‌های کشاورزی دارای پلاک ثبتی و زمین‌های غیر کشاورزی در مجموع ۳۰ میلیون هکتار کل اراضی کشور کد شناسه مکانی ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به انعقاد تفاهمنامه با سازمان امور اراضی کشور برای پیش‌بینی کد شناسه مکانی یا همان کد پستی برای اراضی کشاورزی با این کار از فساد و زمین‌خواری جلوگیری می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پست با بیان اینکه تا روز گذشته برای اماکن محصور شامل مسکونی، تجاری و اداری کد پستی ارائه شد گفت: از این پس بخش کشاورزی می‌تواند از کد پستی برای صدور اسناد استفاده کند به نحوی که بر اساس نقشه‌های دریافتی از امور اراضی و اطلاعاتی که شرکت ملی پست در اختیار آنها می‌گذارد، مکان‌های دارای نشانه کد پستی شده و در اختیار سازمان ثبت اسناد برای صدور اسناد تفکیک شده مبتنی بر کد پستی قرار می‌گیرد.

وی در ادامه با اشاره به خدمات‌دهی پست در ایام کرونا یادآور شد: در این ایام مردم بیشتر به سمت خریدهای اینترنتی رفتند به طوری که حجم مرسولات ما بیش از سه برابر شد و میزان خریدهای اینترنتی و تجارت الکترونیک نیز به همین نسبت افزایش یافت‌.

سبحانی‌فر با اشاره به اینکه پنج هاب پستی در کشور تعریف شده است عنوان کرد: یکی از این هاب‌های منطقه‌ای همدان است که باعث می‌شود بار پستی از تهران برداشته شده و در این پنج نقطه تقسیم شود.

وی به افزایش ۳۰ درصدی خودروهای برون‌شهری و درون‌شهری پست اشاره کرد و گفت: برای سرعت بخشیدن به کار علاوه بر پنج هاب منطقه‌ای، ۲۲ خط مستقیم بین استان‌های همجوار ایجاد شده است.

مدیرعامل پست ملی ایران در پایان با بیان اینکه شرکت پست ایران در ۱۹۲ کشور نمایندگی دارد افزود: روزانه حدود ۱۰ تن مرسوله به کشورهای خارجی ارسال می‌شود.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: مرغ مدیرعامل شرکت ملی پست شرکت ملی پست سبحانی فر کد پستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۵۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست‌ خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پیش از ظهر امروز در مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار شد.

در ابتدای این نشست، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرد: این دوره از نمایشگاه با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت تا پایان روز شنبه بیست و نهم اردیبهشت ماه به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی کشور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: امیدواریم با حضور انگیزه‌مند و مشتاقانه ناشران در دو بخش مجازی و حضوری این رویداد را به نقطه عطفی در فعالیت‌های فرهنگی و ارتقای دانش در کشور تبدیل کند. از همینجا از مردم و خانواده‌های خوب ایرانی برای حضور در نمایشگاه و استفاده از برنامه های فرهنگی در ایام برگزاری نمایشگاه دعوت می‌کنم. تلاش شده بخش‌های مختلف نمایشگاه ارتقا پیدا کند و ضعف‌ها و کاستی‌های ادوار قبل را جبران کنیم.

وی اظهار کرد: برای نخستین بار، نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا و پیش از آغاز نمایشگاه در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. ناشران هم می‌توانند از امروز عصر  کتاب ها و اقلام خود را به مصلی آورده و  چینش غرفه‌ها را آغاز کنند.

احمدوند افزود: علاوه بر ویژه برنامه‌های مربوط به وقایع غزه و روشنگری درباره مقاومت مردم غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و تجلیل از ناشران و نویسندگان فعال در این‌ حوزه،  به مناسبت همزمانی با دهه کرامت ویژه برنامه های برای پاسداشت جایگاه دختران و زنان مسلمان ایرانی درنظر گرفته شده است. با همکاری خوبی که با شرکت پست داشتیم امیدواریم پاسخگویی مناسبی به سفارش های مردمی با شرایط مطلوبی صورت بگیرد. حضور کتابفروشان در بخش مجازی نمایشگاه کتاب به صورت تکمیل و قاعده کند امسال هم ادامه خواهد داشت. 

وی افزود: پیش‌بینی می‌کنیم حجم استقبال مردمی در نمایشگاه امسال از سال‌های پیش بیشتر باشد و تقاضا می‌کنیم مردم روزهای حضور خودشان را تقسیم کنند تا در روزهای پایانی با تراکم جمعیت و از دحام مواجه نشویم.

احمدوند گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی  با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه امسال حاضر خواهند بود. در سال گذشته، ۴۵هزار عنوان‌ کتاب خارجی را داشتیم. پیش بینی ما این است که حدود ۷۰تن مرسوله خارجی  را داشته باشیم. در روزهای بیست و چهارم تا بیست و ششم اردیبهشت رویداد نشر ایرانی را در بخش ناشران خارجی خواهیم داشت که هدف آن معرفی صنعت نشر به  فعالان خارجی این عرصه است که در آن شاهد حضور ۲۰ مهمان خارجی هستیم.

لازم به یادآوری است، سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از نوزدهم تا بیست و نهم اردیبهشت ماه در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • راه‌اندازی سکوی مبادله پست کهکلویه و بویراحمد، با همت مضاعفی دنبال شود
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع